Curse Anglia - Romania si Retur

Alege sa calatoresti in Anglia cu o companie de transport cu experienta, care iti asigura cele mai bune conditii de calatorie. 2UK.ro este compania care iti ofera servicii premium de transport persoane in Anglia la preturi avantajoase. Iti punem la dispozitie beneficii care iti vor asigura confortul si siguranta pe toata perioada calatoriei fara nici un cost extra din partea ta. Alege data cand vrei sa calatoresti in Anglia si rezerva-ti locul acum!

Plecari saptamanale cu microbuzul din Anglia in Romania si Retur
Rezervare Gratuita!

Completeaza formularul de mai jos cu toate datele necesare pentru a rezerva preluarea coletelor tale din Anglia si livrarea acestora direct la adresa in Romania sau retur. Va rugam sa completati cat mai corect fiecare camp necesar pentru a putea obtine o estimare de pret pentru transportul coletelor din Anglia in Romania.

Transport persoane Anglia - Romania si retur

Dupa cum bine stii, exista numeroase firme de transport persoane in Anglia. Cum iesim noi in evidenta dintre toate acestea? Pe langa beneficiile pe care le vom enumera mai jos, principalul nostru atuu este seriozitatea noastra fata de clienti. In acest mod am ajuns sa transportam in Anglia si retur sute de persoane in fiecare saptamana si nu avem nici un client nemultumit. Daca inca nu te-ai convins, te invitam sa analizezi mai jos toate beneficiile de care vei avea parte in calatoria cu noi.

100% Garantia Calitatii

Suntem mandri si onorati sa stim ca beneficiem de increderea clientilor, lucru care ne obliga in acelasi timp sa ne dedicam in continuare serviciilor de inalta calitate care sa satisfaca toate exigentele, nevoile si asteptarile tuturor.

Ce ar trebui sa stii despre serviciul de transport persoane din Anglia in Romania inclusiv retur

Transport direct la adresa

Cu noi poti evita aglomeratia din orasul de destinatie si nu vei mai fi nevoit sa folosesti mijloacele de transport in comun sau sa cari bagajele foarte grele. Destinatia ta este si destinatia noastra, asadar te vom transporta pana in fata locuintei. Suntem mereu punctuali si tratam fiecare client cu prioritate. Cu noi esti pe maini bune!

Dotari moderne

Pentru a-ti asigura confortul pe toata perioada calatoriei, microbuzele noastre sunt dotate cu echipamente moderne de ventilatie, sonorizare si confort.

Un bagaj gratuit

Foarte multe companii de transport impun limitari ale bagajelor pentru calatoriile in Anglia si solicita taxe pentru fiecare kilogram in plus. Noi, pe langa faptul ca nu te limitam la bagaje, iti oferim un bagaj gratuit de pana la 40 de kilograme!

O masa gratuita

Printre beneficiile pe care le primesti atunci cand calatoresti cu noi se numara si o masa gratuita. Este important pentru noi sa ai o calatorie placuta, asadar acesta este un mijloc prin care iti asiguram confortul si bunastarea. In plus, vei cheltui mult mai putin pe mancare pe perioada transportului.

Reducere la biletele tur-retur

Pentru a recompensa loialitatea atunci cand alegi sa calatoresti cu noi dus-intors, iti facem o reducere de 10% pentru biletul de intoarcere.

Plecari saptamanale

Fie ca vrei sa calatoresti pe ruta Romania - Anglia sau retur, iti punem la dispozitie curse regulate in fiecare saptamana. Rezerva acum un loc la urmatoarea cursa spre Anglia si noi te vom contacta telefonic pentru confirmare!

Vrei sa trimiti un colet din Anglia in Romania sau din Romania in Anglia?

Rezervare Online
Plecarile din Anglia se fac din urmatoarele orase
Londra
Guildford
Reading
Oxford
Chelmsford
Colchester
Ipswich
Norwich
Bury St Edmunds
Peterborough
Cambridge
Bedford
Corby
Kettering
Northamptonshire
Coventry
Leicestershire
Wolverhampton
Birmingham
Stoke-on-Trent
Worcester
Derby
Nottingham
Chesterfield
Sheffield
Doncaster
Leeds
Barnsley