Vrei să călătorești în Anglia sau să trimiți colete?

Cât costă transportul din Anglia în România sau retur? Ai șanse reale să plătești un preț rezonabil?

O întrebare capcană parcă tot mai frecvent când te adresezi firmelor de transport e: cât costă transportul din Anglia in Romania sau din România în Anglia? Nu e o noutate pentru nimeni că lucrurile s-au cam denaturat în ultimele luni, deci când ai astfel de curiozități mulți ezită să îți ofere un răspuns prompt. Bineînțeles, e și normal ca prețul unei călătorii, respectiv al unui transport de colete sau mașini să varieze, mai ales că cel final va rezulta numai după ce este luat în calcul un cumul de factori.

Totuși, presupunând că te orientezi după o firmă de transport despre care ai auzit că e serioasă, deci că o recomandă o serie de calități, de ce acum există tendința de a întârzia cu un răspuns? Nu e o generalitate, dar prețurile umflate se numără în rândul situațiilor care deranjează când vine vorba de astfel de servicii. Pe altă parte, costurile ascunse constituie o problemă cu care te poți confrunta. Preferă să optezi pentru cei care îți oferă transparență totală și ai siguranța că așa afli de la bun început un preț real.

În funcție de ceea ce face obiectul transportului, vei avea în centrul atenției și alte aspecte, curiozități vizavi de care vei dori lămuriri, informații.

Cât costa transportul de persoane din Anglia în România sau retur?

În general poți estima cât te ajunge o astfel de călătorie, raportându-te la experiențele pe care le-au avut alții, dar și la dotările mijloacelor de transport, la reputația firmei în cauză. Despre cât costă transportul de persoane din Anglia în România, dar și invers  – din România în Anglia, poți afla detalii pe site-ul nostru – 2uk.ro. Simplu și la obiect, ești taxat cu £100 – reprezentând prețul per persoană. Dacă te interesează un bilet dus – întors, de exemplu, poți face rezervarea online sau telefonic și vei afla imediat în ce constă prețurile speciale despre care menționăm pe site.

Normal, poți naviga pe pagina dedicată transportului de persoane pentru a te pune în temă legat de condițiile de transport pe care le oferim, când sunt plecările, de beneficiile tale în calitate de călător, despre măsurile de siguranță adoptate de noi pentru a te bucura de călătorii fără stres. O masă inclusă, fără costuri extra, chiar dacă vrei să fii lăsat direct la adresă. Cam asta trebuie să urmărești la o firmă care realizează transport de persoane, indiferent de destinație – transparența, corectitudinea și sinceritatea.

Cât costă transportul de colete din Anglia în România ori în sens invers?

Serviciile de coletărie și prețurile cu care te pot surprinde diferă de la o firmă la alta. Vrei să te încadrezi într-o anumită sumă, dar ai nevoie să îți fie livrat pachetul la adresă? Pregătește-te să fii taxat românește! Sau nu – noi nu percepem taxe suplimentare în astfel de situații. Avem prețuri fixe, deci distanța respectivă nu devine subiect de discuție și calcule.

Siguranța transpoturilor, parte din orice livrare pe care o efectuăm, vine deci la pachet cu serviciul de coletărie. Și articolele fragile sau electronicele ajung la destinație în starea inițială – garantat și în cazul în care nu ai avut altceva la îndemână sau ai mers pe o variantă mai chic și ai ales o sacoșă de rafie să le împachetezi.

Prețul, prețul! Cât costă deci să trimiți un colet din Anglia în România sau din România în Anglia? Sunt două situații: pentru un colet din/în Londra, avem £1/kilogram, cu minimul tarifabil de £20; pentru un colet în afara Londrei taxăm cu £1,5/kilogram, cu minimul tarifabil de £30.

În acest preț deja vorbim de o serie de avantaje pe care le ai: livrare rapidă și sigură, preluare și livrare door-to-door, flexibilitate. Destinațiile noastre exacte le găsești pe site. Îți recomandăm să urmărești întotdeauna prețurile de pe site-ul nostru, pe care le actualizăm când e cazul.

Cât costă transportul unei mașini din Anglia în România?

Din nou o întrebare frecventă mai ales pe forumuri/ site-urile de transport. Dacă vrei să aduci o mașină în țară pe platformă, te va interesa nu doar un preț bun, ci și condițiile în care e transportată. Ai în vedere că un cost sub medie de mic deja poate trăda nereguli. O platformă autorizată și omologată la nivel internațional presupune un demers anterior, deci e un efort. Apoi, e asigurată mașina transportată în caz de incidente sau riști să te trezești lăsat cu ochii în soare? Locațiile de unde sunt preluate mașini pentru transport sunt iar un aspect important. Gândește-te că toate vor influența prețul final. Asta nu înseamnă încă că nu poate fi vorba de un cost rezonabil. Raportându-te la media de pe piață și la reputația firmei care efectuează transport auto, ai mai multă siguranță că alegi bine.

Cât costă transportul din Anglia în România de colete, pentru persoane sau cel auto? După ce ai luat în calcul cele mai sus menționate, îți va fi mai ușor să te orientezi după firma potrivită și să faci o alegere inspirată.

Echilibrul pe care îl cauți între prețuri și eficiența unui transport îl găsești pe 2uk.ro.

2uk.ro

Vrei să trimiți colete sau să călătorești în Anglia?